Hypnoscoach

Så kan hypnoscoaching hjälpa dig

• Är du här för att du vill förändra eller förbättra något i ditt liv som har varit ett problem?

• Har du försökt hantera det själv eller kanske tagit professionell hjälp, men av någon anledning har det inte fungerat?

• Har du viljan, men verkar det som om det inte räcker för att du ska lyckas?

Att enbart arbeta med sitt medvetna sinne för att göra något åt dessa eller andra problem räcker sällan. Det är först när du ändrar tankemönstren i ditt undermedvetna sinne, den del som styr ditt liv, som förändringen blir bestående.

Hypnoscoaching når roten till de undermedvetna associationerna som stoppar dig från att ha de vanor, tankar och känslor du vill ha i ditt liv. En erfaren hypnoscoach kan ändra de undermedvetna associationerna och ta bort de tankemönster som hindrar dig från att få det liv som du vill ha och förtjänar.

Du är här för att du är redo att göra en positiv förändring i ditt liv. Om du kämpar med att bli av med vissa vanor och negativa tankar, eller försöker hantera en stressig livssituation, kan hypnos slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne.

underhållare

Erik Olkiewicz är NLP Master Practitioner, NLP Trainer och en erfaren hypnotisör utbildad i Sverige, Storbritannien och USA.

Hypnoscoaching är ett säkert, naturligt och effektivt alternativ som hjälper dig att gå ner i vikt, öka självkänslan, sluta röka, hantera stress och ångest, bli kvitt fobier och mycket mer.

Klicka på knappen Kontakta Erik Olkiewicz för att boka tid för en session eller för att ta reda på hur Erik Olkiewicz kan hjälpa dig.

Du förtjänar att leva ditt bästa liv.

Kontakta Erik Olkiewicz
Boka

Snacka med mig nu